Våra tjänster

Städning

Hemstäd, Storstäd, Flyttstäd och fönsterputs

Vi hjälper till med alla sorters städuppgifter som våra äldre kan tänkas behöva hjälp med. Alla mår bra av en ren och organiserad omgivning.

Hantverk

Montering av möbler och målning

Vi hjälper till med hantverk som våra äldre inte klarar av på egen hand. 

Stöd & assistans

Sällskap, palliativt stöd och ledsagning

Behöver era äldre hjälp med assistans i form av exempelvis transporthjälp, ledsagning till och från vårdcentralen, apoteket eller personliga möten. Kanske behövs endast sällskap? Vår vision är att skapa en trygg och säker miljö för våra äldre.

Hushållssysslor

Matlagning, bakning, trädgårdsarbete och disk

Seniortjänsten erbjuder även assistans vid hushållssysslor så som matlagning, hjälp med att handla, trädgårdsarbete samt tvätt och disk – som några exempel. Vi är flexibla att lyssna till era önskemål.

Teknik & digitalt

Hjälp med vardagens teknologi

Vi erbjuder en pedagogisk hjälp med teknologi. Vi introducerar teknik och hjälper våra äldre att bygga upp ett självförtroende med dagens teknologi. Det kan vara allt ifrån hjälp med smartphones, digitala tjänster och sociala mediehandledning. 

 

Träning & rehabilitering

Gympa, rehabilitering och mobilisering, aktivitetsstöd

Vi fokuserar på personligt anpassade träningsprogram för gympa, rehabilitering och mobilisering. Vårt mål är att stötta hälsa och välbefinnande genom skräddarsydda lösningar för varje individ

Socialt umgänge

Alla våra tjänster erbjuder socialt umgänge för att skapa en härlig stund tillsammans med våra äldre. Seniortjänsten bjuder på givande samtal och trevligt sällskap. Vi lyssnar och anpassar oss efter era behov och önskemål.

Vi skräddarsyr alltid tjänsten
enligt era behov.

Scroll to Top