Om oss

Vårt team arbetar tillsammans med
våra kunder för att möjliggöra ett mer
aktivt liv för våra äldre.

Seniortjänsen erbjuder regelbunden omsorg för äldre personer i Göteborg.
Vi håller de äldre aktiva, hjälper till med vardagssysslor och ökar tryggheten för hela familjen.
Vår tjänst är för alla äldre – oavsett ålder eller funktionsförmåga.
Lugn och trygg omsorg av samma bekanta hjälpare.
Vi utför besök i vanliga hemmet och serviceboendet!

Vår historia och filosofi:

Idén startade när grundarna tillsammans satt och pratade kring hur de äldre människor i vårt samhälle har det idag. Ett intressant ämne kring digitaliseringens utveckling och frammarsch samt vilka fördelar och förbättringar det har lett till. En intressant slutsats var att det tyvärr inte bara var positiva effekter. Det finns en stor grupp av människor som känner att det går för fort fram, och att man inte hinner följa med i den snabba utvecklingen.

Här föddes idén som är grunden till vår företagskultur. Vi upplevde att de äldre, som har kämpat och slitit för att bygga upp det samhälle som vi lever i idag, tyvärr har blivit bortglömda. Vi ställde oss frågan:

“Hur kan vi hjälpa och stötta våra äldre i deras vardag?”

Vårt team arbetar tillsammans med våra kunder för att möjliggöra ett mer aktivt liv för våra äldre

Denna frågeställning är grunden och syftet till vad vårt företag står för idag. Vi vill vara en hjälpande hand genom att bidra och skapa en trygg och omsorgsfull miljö där de kan trivas och känna sig uppskattade. Vi på Seniortjänsten arbetar för att förverkliga detta ett steg i taget.

 

Yar Nuri är en av grundarna till Seniortjänsten och är en blivande läkare. Hans engagemang för medicin och erfarenheten han fått som läkarstudent har givit honom en djup insikt om de utmaningar våra äldre medborgare står inför, särskilt när det gäller ensamhet. Han har under sina studier observerat de sårbara stunderna i sina patienters liv och det har varit särskilt smärtsamt att bevittna den bristande omsorg och den omfattande ensamheten våra äldre upplever. Dessa individer som har gett så mycket till det samhälle vi idag lever i förtjänar mer än bara medicinsk behandling; de förtjänar empati och en känsla av samhörighet. Det är denna insikt som har drivit honom till att starta Seniortjänsten. Vi strävar efter att bygga broar mellan generationerna och skapa en plats där våra seniora medborgare kan känna sig sedda, hörda och omhändertagna.

Mattias Gelevski är en av de visionära grundarna bakom Seniortjänsten, en individ med en stark passion för att göra skillnad i livet för våra äldre. Genom en personlig övertygelse om att våra äldre förtjänar omsorg och respekt, har han genom Seniortjänsten skapat en tjänst som uppfyller de unika behoven hos seniorer. “

Naser Ismajli är en av grundarna till Seniortjänster. Efter flera år inom äldreomsorgen så har jag utvecklat min förmåga att erbjuda högkvalitativ vård och bemöta folk på sitt individuella plan. Mina två främsta styrkor är att hantera dagliga omsorgsuppgifter samt att aktivera de äldre på ett sätt som bidrar till deras välmående.

Scroll to Top